X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X

Politica de confidenţialitate

Din data de 25 mai 2018 se aplică prevederile Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, denumit în continuare „Regulament”.

Site-ul www.mycashback.ro aparține societății NetBeam SRL care este înregistrată în registrul comerţului cu numărul J40/12417/2013 și are CUI RO32330155.

La MyCashBack.ro apreciem relația noastră cu utilizatorii noștrii de pe acest site. Noi întelegem că ați putea fi preocupați de strângerea, utilizarea, precum și divulgarea informațiilor personale pe care noi le putem colecta atunci când dvs utilizați site-ul MyCashBack.ro.

Dorim să îți furnizăm servicii sigure, eficiente, care să îți ofere experiențe memorabile și să îți facă viață mai frumoasă.

MyCashBack.ro va procesa datele personale pe care le furnizează utilizatorii: în siguranță și numai pentru scopurile specificate, în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR) - Regulamentul (UE) 2016/679.

Ca atare, am implementat această politică de confidențialitate pentru a vă informa cu privire la informațiile pe care le colectăm, cum le procesăm aceste informații și date, și ce facem cu acestea după ce le stocăm. Dacă aveți întrebari sau comentarii cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm nu ezitați să ne contactați la e-mail contact@mycashback.ro.

1. Cookie-uri

Site-ul MyCashBack.ro scrie cookie-uri pentru calculatorul dumneavoastră. Cookie-urile sunt fișiere text mici care ajută site-ul nostru să păstreze o legătură cu vizitele dvs.

Atenție! Dacă ați setat browser-ul pentru a respinge cookie-urile, este posibil să nu fiți capabil să utilizați anumite caracteristici ale MyCashBack.ro - și nu veți fi capabil să câștigați cashback.

Aveți posibilitatea de a controla ce cookie-uri doriți să acceptați sau refuzați. Detalii în Cookies.

2. Sharing

MyCashBack.ro are integrat: Facebook, Twitter, Yahoo!, Gmail, G+, Google Analytics, Google AdWords.

-Facebook, Twitter, Yahoo!, Gmail, G+ au dreptul să analizeze folosirea site-ului MyCashBack.ro. Datele personale, inclusiv adresa IP a utilizatorului, vor fi transmise către acestea.

-Google Analytics colectează și analizează datele despre comportamentul vizitatorilor pe MyCashBack.ro. Google poate obține informații despre date personale, de exemplu adresa IP a utilizatorului.

-Google AdWords este serviciu de publicitate online, care permite MyCashBack.ro să plaseze anunțuri în rezultatele motorului de căutare Google și în rețeaua de publicitate Google. Google poate plasa un cookie pe dispozitivul utilizatorului și poate obține informații despre date personale, de exemplu adresa IP a utilizatorului.

Toate componentele integrate în MyCashBack.ro, enunțate mai sus, pot transmite aceste date personale colectate prin proceduri tehnice unor terțe părți.

3. Abonarea la buletinul informativ

MyCashBack.ro poate examina dacă și când un e-mail a fost deschis de către un utilizator și dacă link-urile din e-mail au fost utilizate.

Toate buletinele noastre conțin un link prin care va puteți dezabona. În cazul în care ați ales să vă dezabonați, dvs nu veți mai primi buletine informative de la noi din nou.

4. Activarea și dezactivarea facilității contului dvs pentru primirea buletinelor informative

Dacă vă abonați la buletinul nostru informativ sau dacă vă creați un cont la noi sunteți inclus în lista noastră de difuzare a buletinelor informative prin e-mail (care includ oferte speciale, concursuri, alerte de sosire produse noi și alte comunicări legate de serviciile noastre sau a produselor pe care le oferim). În fiecare buletin informativ al MyCashBack.ro există un link de dezabonare. Acest lucru va fi întotdeauna clar și ușor de localizat.

Utilizatorii sunt în orice moment îndreptățiți să revoce declarația de consimțământ emisă prin procedura dublu opt-in. După o revocare, aceste date personale vor fi șterse de către MyCashBack.ro. MyCashBack.ro consideră automat retragerea de la primirea Buletinului Informativ ca revocare.

5. Modificarea datelor personale de către utilizatorii înregistrați

Înregistrarea se face pe baza consimțământului explicit al utilizatorului.

Utilizatorii înregistrați au tot timpul acces la informațiile cu caracter personal atunci când se află logați pe contul personal.

Aceștia au dreptul:

-De a modifica datele furnizate în orice moment sau de a le elimina complet;

-De a cere la MyCashBack.ro să pună la dispoziție toate informațiile pe care le deține despre aceștia;

-De a cere ștergerea contului printr-o cerere facută de pe adresa de e-mail cu care s-a înregistrat ca utilizator și trimisă la contact@mycashback.ro, în măsura în care nu există obligații legale de stocare.

6. Informații personale pe care MyCashBack.ro le poate colecta on-line

MyCashBack.ro colectează informaţiile de la utilizatori: în mod direct, din rapoartele de trafic înregistrat pe serverul ce găzduieşte site-ul www.mycashback.ro şi prin intermediul cookie-urilor.

-La înregistrarea utilizatorilor MyCashBack.ro colectează informaţii personale: e-mail, nume şi prenume, adresa poştală, cont bancar, număr de telefon şi informaţii de facturare, însă acestea nu sunt niciodată vândute către un terţ.

-Informaţiile din raportul de trafic constau în adresa dumneavoastră IP, ora vizitei şi locaţia de unde s-a efectuat traficul. Și alţi operatori, de terţă parte, înregistrează aceste informaţii.

-Parolele folosite pentru autentificarea ca şi utilizator, pentru accesarea contului dvs.

7. Scopul colectării datelor personale

Orice membru utilizator, persoană care furnizează date cu caracter personal, işi dă consimţământul ca site-ul www.mycashback.ro să folosească aceste date pentru:

-Marketing (inclusiv marketingul direct) activitate ce constă în efectuarea de informări comerciale prin orice mijloace de comunicare, mai putin apelarea telefonică care nu necesită intervenţia unui operator uman;

-În scopul furnizării serviciilor sau produselor prezentate pe site, incluzând procesarea cashback-ului sau cererilor utilizatorului, facturarea, recuperarea debitelor, soluţionarea cererilor şi a reclamaţiilor, prevenirea/depistarea fraudelor;

-Stocarea şi procesarea informaţiilor pentru îmbunăţătirea relaţiilor cu utilizatorii;

-Stocarea și analizarea de catre MyCashBack a datelor pentru a optimiza trimiterea Buletinelor Informative, precum și pentru a adapta continuu conținutul buletinelor viitoare în interesul utilizatorului.

Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terțe decât în cazul în care acest lucru este necesar în scopul oferirii de servicii conform acordurilor.

Dacă un utilizator contactează MyCashBack.ro despre un cashback neînregistrat, informațiile despre achiziție și despre utilizator pot fi partajate cu o terță parte pentru a confirma că achiziția există, de exemplu o platforma de marketing afiliat sau magazinul online de unde a făcut cumpărătura.

Singurele date despre utilizatorii site-ului MyCashBack.ro, la care au acces terțe părți sunt agregate și anonimizate, pe baza cărora utilizatorii nu pot fi identificați.

În cazul în care Dumneavoastră divulgati astfel de date către terți, aceștia poartă întreagă responsabilitate pentru propriile acțiuni. În asemenea situații, MyCashBack.ro nu va fi responsabil pentru niciun fel de prejudiciu.

8. Persoanele vizate

Persoanele vizate sunt Utilizatorii actuali ale căror date au fost deja colectate și Utilizatorii noi care se înregistrează pentru prima dată pe MyCashBack.ro după intrarea în vigoare a Regulamentului (25 mai 2018) sau care se înscriu la Buletinul Informativ.

Utilizatorii actuali (ale căror date au fost deja colectate în urmă unor înregistrări și au primit cashback anterior) se consideră că și-au dat consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. MyCashBack.ro a transmis acestor utilizatori un e-mail de informare în acest sens.

Utilizatorii sub 16 ani ne pot transmite date cu caracter personal numai cu acordul unui părinte sau tutore legal. Legislația aplicabilă privind protecția datelor poate stipula o limita de vârstă diferită în acest sens.

9. Perioada în care vor fi stocate datele cu caracter personal

Principiul care stă la baza stabilirii perioadei de stocare a datelor cu caracter personal este dat de perioada de păstrare legală.

Se pastrează informațiile utilizatorului pentru perioada în care contul său este activ, pentru oricare din scopurile mentionațe la punctul 7 pentru care și-a dat consimțământul.

Accesul la datele personale este strict limitat la echipa MyCashBack.ro și furnizorul de servicii IT.

10. Securitatea procesării datelor personale

Datele colectate despre utilizatorii MyCashBack.ro vor fi procesate în mod sigur, se vor aplica și menține măsuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale împotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, în mod special atunci când procesarea presupune transmiterea datelor printr-o rețea, cât și împotriva oricărei alte forme de procesare ilegală.

11. Cum pot fi informațiile distribuite

MyCashBack.ro numai dacă este necesar, eliberează informații cu caracter personal în următoarele situații:

-În cazul în care se cere de lege (de exemplu, o citație) sau reglementare sau se solicită de către o autoritate a statului;

-În cazul în care evidențele noastre indică că o companie sau un individ poate fi angajat în activițăti frauduloase sau alte practici frauduloase;

-Să afecteze persoane, în cazul în care informații despre dvs arată posibila lezare a altora.

12. Interesele legitime ale MyCashBack.ro sau unei terțe părți

În condițiile în care prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe art. 6, al. (1), lit. f din GDPR, prelucrarea este necesară în scopul urmăririi intereselor noastre legitime și anume de a ne desfășura legal, corect și cu succes activitatea în oferirea de servicii de reclamă, marketing și publicitate pentru comerțul și prestările de servicii on-line având obiectivul clar de a obține rezultate benefice pentru utilizatori, echipa care gestionează MyCashBack.ro și acționari.

13. Obligația utilizatorului înregistrat de a furniza datele cu caracter personal. Consecințe ale neîndeplinirii acestor condiții

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru prelucrarea cererii dumneavoastră de înscriere că utilizator al site-ului MyCashBack.ro și onorarea serviciilor furnizate de către firma noastră. Refuzul dvs determină imposibiliatatea de a vă onora cererea de înscriere.

În calitate de utilizator al MyCashBack.ro, în cazul refuzului de a înregistra numele și prenumele și datele bancare nu veți putea retrage cashback-ul câștigat iar în cazul refuzului de a va înregistra numele și prenumele, CNP-ul și adresa poștală nu veți putea primi premiul câștigat.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator, adică MyCashBack.ro, şi selectate în funcție de situație sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoană vizată și parteneri contractuali ai operatorului (banca pentru a primi cashback-ul sau curierat / poștă pentru a primi premiul).

14. Modificările aduse acestei Politici de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate precum și Termenii de Utilizare se pot modifica în timp și utilizarea informațiilor pe care noi le primim de la dvs se supun acestor Reglementări/ Notificări/ Termeni, așa cum au fost modificate începând cu dată de 25 mai 2018.

15. Informare privind protecția datelor personale

Pentru a asigura controlul deplin asupra informațiilor dvs, dispuneți de un amplu set de drepturi pe care le puteți folosi pentru a gestiona modul în care noi prelucrăm datele dvs.

Prin citirea Documentului de față, și anume Politica de confidenţialitate, ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv:

  • Dreptul de a fi informat, dreptul de acces la date MyCashBack.ro vă pune la dispoziție informații în legătură cu datele persoanale pe care le păstrăm, afișate în contul dvs și la cerere.
  • Dreptul de intervenție (a corecta sau a modifica) MyCashBack.ro va corecta / completa / modifica informațiile personale greșite, în cazul în care ne notificați acest lucru. 
  • Dreptul de a șterge datele personale Ștergerea datelor personale păstrate se poate face printr-o cerere adresată către MyCashBack.ro, pe căile menționate la Modalitățile de contact. Datele persoanale ale Utilizatorilor inactivi vor fi șterse conform prevederilor legale.
  • Dreptul privind blocarea datelor În anumite cazuri stabilite juridic, MyCashBack.ro va bloca datele utilizatorilor, dacă autoritățile ne solicită expres acest lucru. Datele blocate sunt prelucrate ulterior numai pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale față de dvs.
  • Dreptul de a vă retrage consimțământul Vă puteți retrage consimțământul acordat în legătură cu prelucrarea datelor dvs, în orice moment, cu efect pe viitor. Legalitatea prelucrării datelor nu va fi afectată de acest lucru, până la momentul retragerii consimțământului dvs. 
  • Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră Vă puteți opune prelucrării datelor dvs, în orice moment, cu efect pe viitor, în cazul în care prelucrarea de către noi, a datelor dvs se realizează pe baza uneia dintre justificările legale prevăzute în articolul 6 (1e sau 1f) din Regulamentul UE 2016/679. În cazul în care vă opuneți prelucrării datelor dvs, vom înceta prelucrarea datelor dvs, cu condiția să nu existe motive imperioase și legitime pentru o prelucrare ulterioară. Prelucrarea datelor dvs în scopuri de marketing direct nu va constitui niciodată pentru noi un motiv imperios și legitim.
  • Dreptul la portabilitatea datelor personale La solicitarea dvs, MyCashBack.ro vă va pune la dispoziție toate informațiile colectate de la dvs într-un format structurat, folosit în mod obișnuit și prelucrabil electronic.
  • Dreptul de a vă adresa unei autorități de reglementare Puteți face o contestație în caz de încălcare a drepturilor dvs de către MyCashBack.ro, la o autoritate pentru protecția datelor: Autoritatea Națională de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, www.dataprotection.ro

Va puteți exercita drepturile enumerate mai sus prin adresarea unei cereri scrise, semnate și datate, atașată într-un email trimis pe adresa: contact@mycashback.ro sau printr-o cerere datată și semnată trimisă prin poștă / curier - la adresa: Netbeam SRL, București, str. Matei Voievod, nr. 125-133, ap. 131, sector 2.

Pentru mai multe detalii şi informaţii orice persoană interesată se poate adresa la:
Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, nr. 28-30
Sector 1, cod poștal 010336
București, România
Telefon: +40.318.059.211 Fax: +40.318.059.602
Web: http://www.dataprotection.ro/
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro