X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
DailyBrands

DailyBrands

Primesti inapoi 5.2 %

Detalii Magazin

Daily Brands este cel mai nou club de shopping online din Romania, care ofera clientilor sai reduceri zilnice de pana la 80% la cele mai cunoscute branduri internationale, ca Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Balenciaga, D&G etc.

Renumele brandurilor disponibile si calitatea produselor sunt elementele care au reusit sa fidelizeze peste 85% din utilizatorii care au comandat cel putin o data de la noi.

Clientii nostri au intre 20 si 45 de ani, sunt oameni cu venituri medii si peste medie, interesati in primul rand de calitate, astfel ca valoarea medie a unei comenzi este de 350 RON.

Daily Brands organizeaza periodic si campanii de megareduceri de pana la 85% sau promotii speciale, asa incat brandurile de renume international devin accesibile oricarui client.

Alte caracteristici ale clubului includ: livrarea pe intregul teritoriu al Romaniei, livrare gratuita la comenzi mai mari de 300 RON.