X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
Cadouri-inedite

Cadouri-inedite

Primesti inapoi 4 %

Cadouri-inedite.ro este magazinul online în care găsești cadouri inedite și obiecte decorative făcute sa alunge plictiseala și să aducă un plus de culoare în viața de zi cu zi.

Te pregătești să mergi la o petrecere de zi de naștere sau onomastică? Vrei să faci un cadou iubitei sau iubitului de ziua îndrăgostiților? Vrei să oferi ceva soției sau soțului? Vrei să iei un cadou copilului tău? Vrei să oferi un cadou de Crăciun? Copilul tău merge la o petrecere și trebuie să luați un cadou? Indiferent care ar fi ocazia, alege un cadou inedit, original și haios pentru a-ți arăta aprecierea. Pentru prietenii apropiați poți alege obiecte mai… „altfel”.
Produsele comercializate de Cadouri inedite sunt în cea mai mare parte mărcile Invotis si Fred, importate și comercializate în Romania de către Scribant Distribution, firma deținătoare a site-ului Cadouri inedite.
Aceste produse se disting atât prin designul lor inteligent, plin de umor, originalitate și utilitate cât și prin calitatea lor deosebită.

Suport periute masea. Un produs bine vandut de Cadouri inedite.

cadouri-inedite.ro