X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
Editura NICULESCU

Editura NICULESCU

Primesti inapoi 5 %

Editura NICULESCU, înfiinţată în anul 1993, are o ofertă extrem de variată de titluri din domenii editoriale precum: LIMBI STRĂINE (cursuri pentru începători şi avansaţi, ghiduri de conversaţie, gramatici, cursuri intensive, cursuri pentru copii şi adulţi), DICŢIONARE monolingve si bilingve (generale, uzuale, şcolare, de buzunar, tehnice, economice, de afaceri), AUXILIARE ŞCOLARE (culegeri de probleme, teste, breviare, memoratoare etc. pentru limba şi literatura română, matematică, informatică), manuale scolare, HĂRŢI turistice şi rutiere, atlase, GHIDURI DE CĂLĂTORIE, cărţi de INFORMARE (actualitate, cultură generală, autocunoaştere), UTILITARE (sănătate, profesie, dezvoltare personală), BELETRISTICĂ, enciclopedii, CARTE PENTRU COPII şi lucrări de specialitate. 

În acelaşi timp, Editura NICULESCU este partener şi distribuitor OXFORD UNIVERSITY PRESS în România, ceea ce face ca o ofertă completă de titluri pentru învăţarea şi predarea limbii engleze (manuale, dicţionare, gramatici etc.) să fie accesibilă publicului larg, manuale pentru toate nivelurile de studiu sau cărţi de interes general. 

Titlurile noastre beneficiază pe www.niculescu.ro de REDUCERI de până la 70%, promoţii, oferte speciale, vouchere de reducere etc. 
Transportul este GRATUIT pentru comenzi mai mari de 100 de lei. 
Livrarea se face în termen de 2-3 zile lucrătoare, oriunde în ţară. 
Modalităţi de plată acceptate pe www.niculescu.ro : ramburs, plata cu cardul.

niculescu.ro