X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
jucariesimagie

jucariesimagie

Primesti inapoi 4 %

Jucarie sau magie? Magie ori jucarie? Voi ce alegeti?

Noi ne-am hotarat ca nu ne decidem si asa a aparut www.jucariesimagie.ro. Fiind o „competitie” constanta intre jucarie si magie, va invitam sa va alegeti „tabara” sau „taberele”.

De ce? Foarte simplu: pentru ca jucariesimagie.ro pune accent pe calitatea produselor dar mai ales pune accent pe timpul de calitate petrecut cu ai nostri copii, insistand pe dezvoltarea unor abilitati care au inceput sa paleasca. Incurajam copiii sa socializeze, sa isi dezvolte logica si sa invete lucruri frumoase si utile prin intermediul produsele noastre. La noi gasesti jucarii deosebite, cum ar fi dinozari care vorbesc intre ei, seturi de magie de calitate & trucuri magice usoare pentru copii, trucuri magice & carti de joc de colectie (made in USA) pentru tatici, puzzle-uri de lemn fascinante pentru mamici si multe altele.

Site-ul jucariesimagie.ro se incarca rapid, este adaptat pentru mobil si tableta, aerisit, iar informatia usor de gasit.

Avantajele oferite de jucariesimagie.ro sunt multiple dar oferim mai jos pe primele 5:

1. Oferim o experienta de calitate la fiecare vizitare / cumparare din magazinul nostru prin descrieri complete (functionalitate, dimensiune, textura, culoare, etc) si poze cat mai clare in asa fel incat sa oferim aceeasi siguranta ca si intr-un magazin fizic.
2. Livram produsele in toata tara, de cele mai multe ori de pe o zi pe alta, dar nu mai mult de 3 zile lucratoare. Costul livrarii este 0 lei pentru comenzi mai mari de 150 lei si periodic avem campanii in care limita de 150 de lei este diminuata.
3. In cazul produselor de magie, care pot fi mai complexe, oferim suport dupa achizitionare.
4. Avem o politica de fidelizare si invitam constant clientii care achizitioneaza de la noi sa revina cu noi comenzi pentru ca oferim puncte de loialitate. La fiecare 10 lei, clientul primeste 1 punct de loialitate. Daca a cumparat de 100 de lei, va putea sa transforme punctele de loialitate in 5 lei reducere la urmatoarele comenzi.
5. Plata se poate face online dar si ramburs.

jucariesimagie.ro