X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
Calishop

Calishop

Primesti inapoi 3 %

Calishop-este de peste 7 ani magazin partener CaliVita și vă oferă exclusiv vitamine, produse naturale și suplimente nutritive, produse în SUA de compania CaliVita Internațional.

CaliVita International este o companie de renume mondial, care produce şi distribuie produse de cea mai înaltă calitate în domeniul sănătăţii şi vitalităţii. CaliVita International distribuie în întreaga lume suplimente alimentare, vitamine, produse cosmetice, produse electronice de îngrijire a sănătăţii şi produse de igienă domestică. Compania a fost fondată acum mai mult de 20 de ani, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări.

Consumul de suplimente alimentare reprezintă o parte integrantă şi utilă a unui stil de viaţă modern. Este însă foarte important ce produse şi ingrediente consumăm. CaliVita International se străduieşte să le ofere consumatorilor săi tot ce e mai bun. Mai mult de 3.000 de profesionişti dedicaţi şi cu experienţă din întreaga lume lucrează fără încetare pentru ca produsele CaliVita să se conformeze rezultatelor celor mai noi cercetări medicale.Produsele sunt supuse unor teste multiple, de la materii prime şi până la produsul finit. Un număr de 12.000 de teste pe an oferă garanţia că mai mult de 500 de ingrediente ajung pe piaţă având o puritate şi calitate extraordinare.

Marea majoritate a suplimentelor CaliVita sunt produse într-un mediu farmaceutic în Statele Unite ale Americii. Procesul de producţie a acestora se desfăşoară în concordanţă cu proceduri riguroase de control şi asigurare a calităţii (GMP - Good Manufacturing Practice), fiind monitorizate în permanenţă de FDA (Autoritatea pentru Controlul Alimentelor şi Medicamentelor din Statele Unite). În Europa, unde produsele îndeplinesc în totalitate cerinţele legislaţiei europene, colaborăm strâns cu autorităţile locale de acordare a licenţelor, pentru a ne asigura că produsele noastre respectă toate reglementările locale.

Pe lângă suplimente alimentare şi vitamine, sănătatea în toate aspectele vieţii tale poate fi sprijinită cu ajutorul gamelor adiacente cum sunt:

1.CaliVita Electronics: dispozitive electronice pentru sprijinul sănătăţii

Tehnologie inovatoare şi design avansat într-un ambalaj compact, atractiv. Numeroase cercetări științifice stau la baza creării acestor produse şi sisteme care oferă performanţe excelente, economie de energie şi durabilitate.

2.CaliVita Cosmetics: produse cosmetice superioare

Sănătatea începe cu o piele curată şi strălucitoare. CaliVita utilizează ingrediente pure, naturale în produsele de igienă personală, care te vor ajuta să îţi cureţi şi să îți revitalizezi organismul. Totul pentru ca tu să te simţi bine în pielea ta.

3.CaliClean: detergenţi ce protejează natura şi mediul înconjurător

CaliVita are grijă de planeta noastră la fel de mult cum avem grijă de casa noastră. Din acest motiv a creat produsele naturale de igienă domestică, care nu dăunează mediului înconjurător. Simte-te ca acasă pe această planetă.

Transport gratuit: la peste 400 lei prin Posta Romana si la peste 700 lei prin Curier Rapid. Livrari oriunde in tara la urmatoarele costuri: 7 lei prin Posta Romana si 15 lei prin Curier rapid.

calivita.tuningland.ro

Vitamine, produse naturale si suplimente nutritive, produse in SUA de compania CaliVita ce va sunt oferite de Calishop - magazin partener CaliVita. Alege ce e mai bun pentru sanatatea ta si a familiei tale!