X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
Teilor

Teilor

Primesti inapoi 4 %

Brandul de bijuterii Teilor s-a lansat în 1999, dorind să ofere pasiune, inovație și eleganță - excepțional reprezentate în aur și pietre prețioase.
Spectaculos ori discret, elementul definitoriu al brandului se conturează în jurul conceptului de inovație – colecțiile de bijuterii purtând amprenta Teilor – într-o continuă evoluție, nou și imprevizibil, elegant, dar nu întotdeauna clasic.

Brand-ul Teilor se focusează pe colecții de bijuterii exclusiviste, încrustate cu diamante și pietre prețioase. Teilor și-a propus să ofere cât mai mai multe opțiuni în materie de produse de lux celor cu un buget care se încadrează la nivel mediu și peste mediu, punând accent pe colecțiile de inele de logodnă și verighete. Teilor își dorește să ofere întotdeauna produse de înaltă calitate la prețuri accesibile.

Filozofia companiei s-a conturat în jurul conceptului de inovație, păstrând eleganța și rafinamentul liniilor tradiționale, reprezentată în bijuterii cu design inedit. Bijuteriile cuceresc prin rafinamentul finisajelor realizate manual, varietatea materialelor și a pietrelor prețioase încrustate în montura acestora. Colecțiile exclusiviste pentru ea sunt completate de cele de verighete, inele de logodnă sau accesorii pentru el – bijuterii autentice îmbrăcate în servicii la cele mai înalte standarde.

Bijuterii autentice: Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Ambalare gratuită: Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate accesoriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.
Livrare gratuită: Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achizitionate online. Bijuteriile vor ajunge în maxim 3 zile lucrătoare la destinație, transportul fiind asigurat și gratuit.

Procesare rapidă a comenzii: Produsul va ajunge la destinație în maxim 3 zile lucrătoare, în orice locație din țară.

Clubul Teilor: Cardul Teilor va ofera beneficii inca de la prima achizitie. Brandul de bijuterii are pregatite oferte exclusive Teilor pentru membrii Teilor Pure Diamonds.

teilor.ro

Bijuteriile sunt insotite de certificate de garantie, ambalate de cadou si livrate gratuit.