X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
Donaonline

Donaonline

Primesti inapoi 2.5 %

Donaonline.ro este magazinul online al Farmaciei DONA, prin care comercializam o gama larga de produse dedicate ingrijirii copiilor si mamicilor, produse dedicate ingirjirii personale, produse dedicate frumusetii, aparatura medicala, suplimente alimentare si nu numai.

Ne-am lansat la sfarsitul lunii aprilie 2015 si suntem intr-o continua crestere in piata pharma a magazinelor online. Avem preturi atractive, in permanenta oferte noi si promotii variate, dedicate tuturor. Avem peste 6000 de produse listate in magazinul online si pana la sfarsitul anului vom mai lista inca aproximativ 4000 de produse in toate categoriile existente.

Avantajele magazinului on-line față de clienți : Avantajul major pe care magazinul online il ofera clientilor este accesul permanent la gama variata de produse existente in intreg lantul Farmaciilor DONA si posibilitatea folosirii Cardului de fidelitate DONA. Navigarea este simpla iar comenzile rapide. Livram comenzi in maximum 48 de ore, in toata tara, prin curier rapid. Taxa de livrare este de 10 lei in Bucuresti si 17 lei in tara. Transportul este gratuit pentru comenzi cu valoare mai mare de 200 lei.

donaonline.ro