X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
SensoDays

SensoDays

Primesti inapoi 1 %

Detalii Magazin

Noul SensoDays este site-ul unde orice client poate gasi tot ce are nevoie in fiecare zi, de la electro-IT (laptopuri, televizoare, tablete si telefoane mobile), produse de casa si gradina si pana la ingrijire personala si cosmetice.

SensoDays este marca inregistrata a International Transactions & Services, companie cu o experienta de peste 20 de ani in managementul categoriilor si al furnizorilor, auditati permanent pentru a fi la nivelul asteptarilor clientilor.

SensoDays beneficiaza de capacitatile logistice ale IT&S (un depozit de 3000 mp, doua puncte de livrare in Bucuresti, doua showroom-uri). In showroom-ul din Calea 13 Septembrie sunt expuse ambiente de baie, unde clientii pot viziona produse cu design sofisticat, rezultatul inspiratiei unor designeri celebri (Phillipe Starck, Patricia Urquiola, Antonio Citterio).

Clientii pot obtine consultanta pentru nevoile personale de amenajare a bailor si sunt indrumati sa comande pe site.

SensoDays are un portofoliu de servicii complete (de la livrare rapida, transport gratuit pentru anumite valori ale cosului si plata in rate, pana la retur in 90 zile pentru produse din categoria Casa si Gradina) si un set de promotii atractive (printre care Oferta Zilei, cu preturi foarte atractive pentru produse cu stoc limitat).