X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
USBmania

USBmania

Primesti inapoi 5 %

Detalii Magazin

USBmania a aparut in online-ul romanesc in august 2007, ca magazin de nisa, cu gadget-uri usb, pentru toti cei care isi petrec ore in sir in fata computerului. La numai patru luni de la lansare, la sfarsitul anului 2007, magazinul a fost nominalizat la Internetics, festival de premii pentru eficienţă pe Internet, secţiunea „magazine online”. A primit, de asemenea, nominalizari la Gala Premiilor in e-Commerce, in 2008 - locul 2 la categoria Start-up, iar in 2009 la categoria Cadouri - Magazine cu traditie.

Am aparut in reviste de profil precum Chip, Computer Bild, la diverse emisiuni televizate si site-uri web ca recomandare pentru cadouri. Suntem destul de cunoscuti, iar gadget-urile USB din ce in ce mai apreciate.

Produsele oferite sunt jucarioare mai mult sau mai putin utile in viata de zi cu zi, acasa, dar mai ales la birou. Functionand conectate la calculator prin intermediul portului USB, accesoriile noastre uimesc prin bucuria si noutatea pe care o imprastie in locul banalitatii accesoriilor IT clasice.

Gama de produse este variata pornind de la mousi in culori vesele si forme amuzante, boxe si camere web inchise in jucarii de plus la gadget-uri high-tech parca rupte din filmele agentului 007 si accesorii office deosebit de elegante.

Caracteristicile deosebite le transforma in cadouri ideale, potrivite pentru utilizatorii de computer, indiferent de varsta sau sex.

Valoare medie a unei comenzi pe site-ul USBmania este de aproximativ 70 lei, majoritatea comenzilor cuprinzand doua produse sau mai multe. Cele mai bine vandute produse se afla in categoriile: accesorii pentru birou, mousi usb si tastaturi usb.