X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
merx

merx

Primesti inapoi 4 %

merx.ro - a pornit in urma cu un an, ca experiment de colaborare a trei parteneri cu experiente complementare in comertul online. Ne dorim a deveni “una din principalele alegeri ale clientilor romani pentru accesorii personale sau pentru decorarea casei lor, oferindu acestora, sfaturile, produsele si solutiile de care au nevoie”. Trecand de declarativul viziunii de business, cristalizam acum experienta unui an de teste si imbunatatiri continue. Platforma noastra a migrat de la o solutie predefinita de start-up, la una custom, nomenclatorul nostru s-a imbogatit pana aproape de 8000sku, viteza de accesare si navigare imbunatatindu-se permanent.

Am structurat in categorii, produse disponibile pe merx.ro: ceasuri, genti, accesorii personale (mica marochinarie, bijuterii, esarfe s.a.), imbracaminte, incaltaminte si «pentru casa» - accesorii destinate caminului fiecaruia.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează