X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
Bonami

Bonami

Primesti inapoi 0 %
Bonami aparține grupului de investitori MITON CZ. Proiectul Bonami a luat naștere la începutul anului 2013 în Republica Cehă, proiect conceput de Václav Štrupl. La mementul actual, Bonami funcționează în: Republica Cehă, Slovacia, Polonia și România. Bonami este un magazin on-line de home decor și accesorii care a venit pe piață cu dorința de a umple casele oamenilor cu produse frumoase, colorate, practice, astfel încât să insufle o stare generală de bine. Bonami.ro a fost lansat la sfârșitul lunii septembrie 2016. Inspirațiile zilnice pe care le transmitem prin newsletter-ul nostru sau prin articolele cu imagini de amenajări interioare/ exterioare sunt menite să schimbe starea de spirit și să asigure buna dispoziție a oamenilor. Furnizorii nostri sunt din toata lumea, oferind o gamă foarte variată cu zeci de mii de produse (brandurile noastre: https://www.bonami.ro/marci) Echipa Creative Hunters caută zilnic produse noi în toată lumea, în funcție de noile tendințe și de cererea publicului. Acum căutăm și designeri români, pe care să îi promovăm. Am lansat întâi gama de produse mai ușor de transportat, pentru a testa firma de curierat, urmând ca de la începutul anului 2017 să oferim și gama de mobilier. Livrările se fac direct din Praga, firma noastra de transport va plasa coletele în punctul de colectare Fan Courier din Oradea, urmînd a fi distribuite în 24hr, respectiv 48hr. (estimăm că din momentul plasării comenzii, clientul va intra in posesia produselor in maxim 5 zile, valabil pentru produsele aflat pe stoc) În fiecare zi lansăm în jur de 7 campanii noi cu piese inedite și practice. Peste 4000 de produse pe stoc, iar numărul lor este în continuă creștere. Livrarea gratuită pentru comenzile de peste 200 Lei și bonus de 20 Lei la înregistrare ce poate fi folosit la prima comandă. Site-ul bonami.ro este închis, ceea ce înseamnă că trebuie să vă înregistrați pentru a putea vizionaliza produsele. 
 

Salvează