X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
ChicDiva

ChicDiva

Primesti inapoi 5 %
ChicDiva a luat nastere in 2014 din pasiunea pentru fashion. A pornit ca o mica afacere de familie la care lucrau mama si fica. Mama cu o experienta de aproape 20 de ani in domeniul textil fiind renumita pentru costumele de carnaval pentru copii furnizate de-alungul timpului iar fiica cu cunostintele de marketing si pasiunea uriasa pentru fashion. In momentul de fata mica afacere de familie a crescut, de la 2 la 17 oameni, de la lucrul in dormitor la sediu in centrul orasului, de la 10-12 comenzi pe luna la peste 1000, de la cateva cliente fidele care calcau pragul atelierului mamei la peste 250.000 de like-uri pe Facebook, colaborari cu bloggerite de fashion, cutii si pungi personalizate, sedinte foto, etc.
ChicDIva este un magazin online de fast fashion care se inspira de la designeri celebri din strainatate si care furnizeaza produse realizate 100% cu materiale si mana de lucru romanesti. Producatori directi de produse de dama de la rochii de ocazie, veste de blana si paltoane pana la caciuli, bratari si coliere.
chic-diva.ro

Salvează

Salvează