X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
GiftsBoutique

GiftsBoutique

Primesti inapoi 5 %

Detalii Magazin

GiftsBoutique este un magazin online de cadouri ce vrea sa se diferențieze de concurenta prin oferirea unor produse deosebite, de calitate si in același timp utile.

Noi știm cat de complicata poate fi uneori achiziționarea unui cadou, de aceea, vrem sa ne ajutam clienții sa evite aglomerația din magazinele clasice si sa primească cadourile potrivite acasă sau la birou, in cel mai scurt timp posibil. Produsele alese cu grija si serviciile noastre de cea mai buna calitate in vânzarea on-line fac din giftsboutique un partener de încredere.

Giftsboutique oferă cadouri pentru bărbați, pentru femei, pentru copii, pentru casa, birou si hobby dar si pentru animalele de companie. Oferta noastră este adaptata in funcție de sezon, pentru a oferi tuturor clienților noștri cele mai potrivite daruri.

Livrarea comenzilor de face in termen de aprox. 24 – 48 de ore de la confirmarea comenzii, aceasta fiind gratuita pentru o valoare mare de 150 de lei.

Valoarea medie a comenzii este de 120 de lei.