X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
Bijuteria Stil

Bijuteria Stil

Primesti inapoi 4 %
Bijuteria Stil este un vis creat din pasiune. Cu o experienta de 25 de ani putem spune ca in jurul acestui concept am creat o adevarata familie, ceea ce a facut ca Bijuteria Stil sa se extinda la nivel national. Avem magazine in Bucuresit, Brasov, Ramnicu Valcea, Constanta, Ploiesti si Targu Jiu.
La inceput produceam doar bijuterii din aur. Astazi, am reusit sa cream inele si verighete cu diamante in propriul atelier la preturi accesibile.
Ne place sa credem ca fiecare din bijuteriile noastre sunt imbogatite cu un strop de infinit.
Bijuteria Stil este un brand cunoscut la nivel national, lunar mii de vizitatori ne acceseaza site-ul, iar prin serviciile si produsele noastre reusim sa aducem calitate fiecarui client.
Bijuteria Stil ofera certificate de garantie pentru fiecare produs achizitionat din magazin, aceasta reprezentand dovada achizitionarii de bijuterii de o calitate superioara.
Pe baza acestui certificat de garantie, beneficiati de o perioada de garantie de 24 luni de la data achizitiei, pentru defecte de productie descoperite ulterior si demonstrabile prin expertiza.
bijuteriastil.ro/

Salvează

Salvează