X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
DIPpanels

DIPpanels

Primesti inapoi 3.5 %
DIPpanels.ro este brandul companiei DIP & GIP s.r.l, companie de familie, infintata in anul 1991. Printre brandurile pe care compania le mai detine se numara : Paradisul Acvatic si hotel ALINALEX din Brasov.
DIPpanels.ro este singura platforma magazin online din Romania care se adreseaza direct consumatorului final, oferind acestuia posibilitatea de a customiza treptele din lemn conform nevoilor acestuia in mai putin de 2 minute.
Pana in prezent, DIPpanels s-a adresat exclusiv pietei vest-europene, unde, in 20 de ani de productie a livrat peste 4.5 milioane de metri patrati de panouri din lemn masiv (materia prima in prelucrarea treptelor). Produsele DIPpanels se bucura de numeroase certificari in domeniu, obtinute la institutii de prestigiu din Germania.
dippanels.ro

Salvează