X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
Meisterh

Meisterh

Primesti inapoi 2 %

Meisterh.ro este un magazin online de produse electrocasnice si electronice; in mediul online suntem relativ tineri, insa avem cu produsele noastre o experienta de mai bine de 10 ani de vanzari in hipermarketuri si prin parteneri independenti prin firma noastra Eva Home Appliance.

Ce inseamna acest lucru? Ne cunoastem clientii, le cunoastem nevoile, si in ceea ce priveste problemele - nu veti auzi de la ei despre acestea. Suntem ca un concierge de electrocasnice: eficienti, calmi si cu o rata de 100% de satisfactie. Se vor gasi 2 brand-uri pe site: meister Hasugerate ce cuprinde intreaga gama de produse electrocasnice si Tornado, un brand nou si modern pentru hoverbord-uri si biciclete electrice. Tornado cuprinde tot ce este Trend si Fresh.

meisterh.ro

Salvează

Salvează