X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
CadoulChic

CadoulChic

Primesti inapoi 4 %

Compania noastră şi-a inceput activitatea în mai 2014 în Bucuresti, devenind în acest timp una dintre firmele de top pe segmentul de piața online pe care activeaza, din România, urmărind permanent tendinţele fashion si gusturile clienţilor, deoarece clientii nu sunt pentru noi doar persoane cărora sa le vindem ceva, ci încercam sa le oferim sfaturi și lamuriri, ca unor prieteni. Produsele noastre sunt atent selecţionate astfel încât să îndeplinească standardele de calitate.

Ceea ce defineste activitatea magazinului nostru online CadoulChic.ro fata de alte magazine similare, sunt urmatoarele elemente:

- cele mai ieftine produse din piata la segmentul comercializat

- livrarea produselor prin curier rapid în 24 ore (în 98% din totalul livrarilor), maxim 48 ore, în orice localitate de pe teritoriul Romanie

- livrare gratuita la comenzi de minim 150 lei

- 100% din produsele afisate pe site, se afla pe stoc

- politica de retur care ofera dreptul clientului de a returna produsul, la câteva zile de la achiziție, primind contravaloarea acestuia.

- preluarea comenzilor plasate și telefonic, chiar și în zilele de Sâmbăta

- după fiecare comanda plasata pe site de către un client, acesta va fi contactat telefonic de un reprezentant al firmei noastre, pentru a se confirma comanda și a i se comunica când va ajunge produsul comandat la el.

cadoulchic.ro

Salvează