X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
Monique Fashion

Monique Fashion

Primesti inapoi 5 %

Detalii Magazin

“Monique Fashion”, actualmente brandul Casei de Creatie si Productie Monique Fashion Co. SRL, este prezent pe piata romaneasca de fashion online inca din 2010, fiind un brand Made In Romania 100%.

Prin gama noastra de produse, ne adresam in special doamnelor si domnisoarelor cu varste intre 16 si 45 ani, cu spirit liber, cu un simt estetic bine conturat si, evident, pasionate de fashion.

Mizam permanent pe calitate, noutate si originalitate.

Tocmai de aceea, produsele lansate de noi pe piata sunt realizate in serii limitate, din tesaturi de buna calitate, cu o deosebita atentie pentru detalii.

Produsele sunt adaugate in magazinul online imediat ce prototipul a primit acceptul de intrare in productie.

Stocul magazinului nostru este unul dinamic si in permanenta schimbare, ceea ce noi consideram a fi un avantaj in fata brandurilor de mass-fashion.

Stocurile sunt actualizate permanent, iar livrarea comenzilor se face in cel mai scurt timp cu putinta – maxim 24 ore de la inregistrare.

Promotiile si ofertele sunt permanent prezente pe site, oferind posibilitatea cumparatorilor sa achizitioneze produsele Monique la cele mai bune preturi.

Fiecare livrare este insotita de un mic bonus, mereu altul si intotdeauna surprinzator pentru clientele noastre (mici bijuterii, diverse accesorii, coduri de voucher etc).

Livrarea se face prin intermediul firmelor de curierat rapid.