X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
inBagaj

inBagaj

Primesti inapoi 2 %

inBagaj.ro este cel mai nou magazin online de travel. Avem o gamă variată de bagaje, accesorii pentru bagaje şi gadgeturi pentru călătoria ta. Cu noi vei fi mereu pregătit şi organizat, indiferent de locul în care pleci în vacanţă.

Călătoriile sunt un mod minunat de a înţelege lumea şi a ne cunoşte pe noi. Suntem pasionaţi de călătorii şi de organizarea lor. Astfel a aparut şi acest magazin, în care aducem produsele pe care ni le dorim să le găsim într-un magazin aşa cum am visat: magazinul unde fiecare produs îţi inspiră idea de vacanţă.

Povestea inbagaj.ro începe cu o afacere de familie în turism, o experienţă de 10 ani în care am contribuit la nenumărate vacanţe reuşite. Fiind şi noi călători împătimiţi şi lucrând zilnic cu alţi călători, contribuind la povestea şi la amintirile lor, am identificat nevoia de a găsi un loc în care să găseşti Totul pentru calatoria ta!

În tot acest timp am descoperit că sunt persoane pentru care organizarea vacanţei este dificilă, stresantă, le ocupa mult timp, nu vor să se gândească la asta, vor doar să se relaxeze în vacanţă şi ar prefera să aibă totul la un loc. Astfel, am gândit o experienţă all-inclusive pentru tine, pentru a-ţi uşura munca. La noi poţi găsi tot ce ai nevoie pentru călătoria ta: bagaje, accesorii, cadouri pentru pasionaţii de travel, informaţii utile pe blog-ul nostru, sejururi, asigurări de călătorie.

Reţine inbagaj.ro şi s-au terminat o parte din griji.

inbagaj.ro/