X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
Leafshop

Leafshop

Primesti inapoi 3.5 %

Leafshop.ro este un magazin online de plante si flori artificiale cu aspect realist.

Oferim o gama variata de produse, de la flori si plante traditionale (trandafiri, lalele, bujori, etc.) pana la flori si plante exotice (orhidee, ranunculus, bonsai, etc.), care permit utilizarea lor intr-o multitudine de situatii; de la decorarea casei sau a biroului, pana la realizarea aranjamentelor pentru evenimente remarcabile (ex. nunta, botez, etc.), a buchetului de mireasa sau a unor accesorii deosebite.

Aranjamentele din flori artificiale sunt alegerea perfecta pentru decorarea spatiilor de birouri, a restaurantelor, barurilor, hotelurilor, pensiunilor si teraselor. Astfel, ne adresam si segmentului B2B: florariilor, afacerilor Horeca, designerilor de interioare si organizatorilor de evenimente.

Pasiunea si atentia pentru detalii ne indeamna sa selectam cu grija cele mai frumoase si bine realizate produse pentru clientii nostri. Astfel, gasiti in magazinul nostru flori si plante artificiale cu un aspect realist, avand texturi si culori desavarsite.

leafshop.ro/