X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
FDRR

FDRR

Primesti inapoi 4.5 %

Compania FDRR reprezintă un brand tânăr, însă cu experiență de peste 25 de ani în design și proiectare de mobilă de calitate. Deși vârsta medie a personalului operațional FDRR este de 29 de ani, avem în spate consultanți și experți în arhitectură și amenajări, cu peste 25 de ani vechime.

Prin intermediul lor și cu ajutorul personalului calificat, dorim să punem la dispoziție o gamă vastă de piese de mobilier de calitate. Întreaga gamă de mobilier FDRR este aleasă conform standardelor de confort și calitate recunoscute de specialiști.

Ne străduim alături de furnizori să impresionăm de fiecare dată cu noutăți apărute în lumea designului și dorim să oferim mobilier de calitate atât prin materialele folosite cât și prin ușurința montajului și fiabilitatea produselor noastre.

fdrr.ro