X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
OxigenTour

OxigenTour

Primesti inapoi 5 %

Pentru că iubim ce facem, și pentru că iubim felul în care putem aduce bucurie și altora, am decis să înființăm Oxigen Tour – născut din pasiunea noastră. Am adus cu noi valorile ce ne susțin, și acum mergem și mai departe în urmarea pasiunilor noastre, și ale voastre.

În primul rând, de ce ”Oxigen”? Pentru că ne umple plămânii și ne dă viață, și astfel avem șansa să ne urmăm pasiunile. Și pentru că la munte, care este dragostea noastră, îl găsim din plin și îl inspirăm pur, ceea ce face fiecare experiență mai valoroasă pentru minte, trup și suflet.

În al doilea rând, pentru că ”Oxigen” înseamnă ”Experiențe”. Cu noi, călătoria este un schimb, nu un produs pe care îl cumperi. Te aventurezi în natură și oferi la fel de mult pe cât iei – dacă te întorci acasă cu o experiență valoroasă, știi că ai lăsat în urmă o natură bogată, pe care ai tratat-o cu respect. Ai îmbogățit locurile vizitate și cu bucurie, deoarece noi, împreună cu voi, creăm în ieșirile noastre o experiență plină de provocări, comuniune, noutate și dependență – genul care îți face bine!

În al treilea rând, pentru că noi știm că nevoile sufletului tău există, și nu pot fi hrănite decât prin iubire, bucurie, conexiune și experiențe ce împlinesc viața. De aceea, facem un pas mai departe în susținerea conexiunii noastre cu natura, cu noi înșine și cu cei de lângă noi. Vedem turismul într-un mod diferit, și ne propunem să creștem mai departe de limitările lui. Noi ne dorim să te ajutăm să simți cât mai mult din energia ce se naște atunci când te arunci în brațele naturii. Împreună cu oameni la fel de dornici vei descoperi valoarea unei experiențe autentice.

oxigentour.ro/