X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
Worldvision

Worldvision

Primesti inapoi 0 %

Detalii Magazin

World Vision este o organizatie crestina, care desfasoara programe de interventie umanitara de urgenta, de dezvoltare comunitara si advocacy punand in centrul activitatii bunastarea copilului. Organizatia se concentreaza asupra muncii cu copiii, familiile si comunitatile rurale, in scopul depasirii saraciei si nedreptatii. Inspirati de valori crestine, lucram cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasa, etnie sau gen.

In Romania 1 din 2 Copii romani se afla in risc de saracie si / sau excluziune sociala, este cel mai ridicat nivel din UE 27.
De asemena statisticile ingrijoratoare continua: 1 din 4 copii au renuntat la scoala din cauza saraciei si a rezultatelor proaste la invatatura.
1 din 4 copii merg o ora sau mai mult intre casa si scoala.

Scopul campaniei este de Redirectionare 2% din impozit pentru a ajuta un copil sa isi construiasca viitorul.

In cadrul programelor desfasurate de World Vision Romania in Romania, demareaza punctual timp de cateva saptamani, campania de 2%, de redirectionare din impozitul pe venit catre copiii saraci din Romania, in special din comunitatea judetului Dolj.

Prin natura organizatiei, toate veniturile se directioneaza catre combaterea saraciei din Romania.

De asemenea, organizatia are mai multe programme, proiecte in desfasurare cum este si cel Donator de Viitor, care ii are ca si endorseri pe Oana Cuzino, Marcel Iures, Andreea Raducan. Va putem invita la toate evenimentele WorldVision sau va putem publica numele in articole de presa, sau pe blogul organizatiei.

Puteti participa, daca doriti, la vizite catre familiile defavorizate. Acesti copii trimit donatorilor obiecte facute de ei, scrisori de multumire.