X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
iTelMobile

iTelMobile

Primesti inapoi 5 %

iTelMobile.ro este un magazin online cu și despre accesorii GSM. Avem una din cele mai variate game de accesorii GSM de pe piață. Suntem o echipă tânără cu ambiții mari, înclinate către client. Comercializăm accesorii GSM la un preț real, cât mai accesibil pentru clienții noștri. Selectăm produsele cu grijă, produse importate direct din China, Polonia, Coreea și UK pentru a aduce cele mai noi și interesante accesorii pentru telefoane. Avem o experiență de peste 5 ani în domeniu și ne mândrim cu un feedback foarte bun din partea clienților nostri! Suntem in top 5, magazine specializate in accesorii pentru telefoane mobile.

Constant adaptam oferta de produse disponibila pe baza cererilor din piata (produse disponibile pentru modelele noi sau mai vechi de telefoane mobile)

Branduri disponibile: Spigen, Nillkin, Guess, Samsung, Apple, Huawei, Forcell, Joyroom, X-Level, Mixon, Baseus, Roar, Uag, iPaky, Plantronics, Usams, X-Doria, Dux Ducis, Ringke, Supcase.

itelmobile.ro