X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
FelicityStore

FelicityStore

Primesti inapoi 5 %

Am lasat natura sa ne inspire in crearea colectiilor de bijuterii Felicity Store! De la detalii cu flori naturale incapsulate in sticla, la metale de calitate superioara din otel inoxidabil si argint, bijuteriile noastre sunt create din suflet in Romania, Cluj-Napoca.

Brandul Felicity Store a luat nastere in 2014 si in prezent ofera o gama de aproximativ 150 modele de bijuterii originale. Anual se lanseaza 2 colectii de bijuterii si acestea cuprind categorii precum: pandantive, coliere, cercei, bratari, butoni de camasa pentru domni si semne de carte. Colectiile de bijuterii personalizabile sunt printre cele mai apreciate de catre fanii nostri.

felicitystore.ro