X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
WoodstockShop

WoodstockShop

Primesti inapoi 5 %

Fiecare ceas din lemn si fiecare accesoriu din lemn din oferta noastra este pregatit sa spuna o poveste. Povestea celui care il poarta…

Povestea noastra este despre oameni carora le place sa descopere si sa se minuneze de lumea in care traiesc. Pentru noi acest lucru inseamna sa trecem de punctul in care altii s-ar opri si sa indraznim sa promovam frumusetea pe care natura o daruieste de mii de ani omenirii.

Prin colectiile selecte pe care le aducem in fata dumneavoastra ne dorim sa va aratam maiestria cu care lemnul este atent lucrat prin tehnici moderne pentru a crea numeroase piese etice si durabile, adecvate pentru clientul responsabil si elegant.

 

woodstockshop.ro