X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
CopilasCochet

CopilasCochet

Primesti inapoi 2.5 %

CopilasCochet este un magazin online dedicat părinților care doresc să imbunatateasca garderoba copiilor cu hainuţe de calitate imprimate cu personajele de desene animate preferate de catre cei mici.

Suntem importatori pentru produse originale marca Disney, Sanrio, Marvel, Angry Birds, Ben 10, marci pentru care detinem si licenta de comercializare.

Hainutele si accesoriile sunt importate din tari precum: Franta, Spania, Germania, Polonia si Anglia, si sunt comercializate en gros si en detail.

Fulger McQueen, Prinţesele Disney, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Sponge Bob, Strumpfii, Thomas, Hello Kitty, Zana Clopotica, Charmmy Kitty, Angry Birds, Spiderman si multe alte personaje şi-au dat intâlnire in magazinul CopilasCochet.ro spre încântarea celor mici.

copilascochet.ro/