X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
DualSiM

DualSiM

Primesti inapoi 1 %

Reputația și demnitatea sunt valorile noastre, pe care le apărăm în mod personal. Vă așteptăm să ne cunoașteti, pe noi, oamenii care am clădit magazinul www.DualSiM.ro, pentru o experientă reală de credibilitate.

Redefinim și anticipăm evoluția noțiunii de multimedia în fiecare zi prin tot ceea ce întreprindem. Și de ce nu...? În fond suntem o companie multimedia oferind de 17 ani siguranță în comerțul electronic, promptitudine si confort prin livrări în 24 de ore la domiciliu, suport tehnic profesional, specificații tehnice detaliate, recomandări în alegerea produsului potrivit fiecăruia și prețul cel mai bun într-un singur loc.

Cotat Nr. 1 in cautari de specialitate, perceput si ca o publicatie online dedicata tehnologiilor mobile, DualSiM.ro este un exemplu de notorietate in Romania, prima sursa de informatii si specificatii detaliate preluate zilnic de alte magazine, operatori GSM si publicul larg pentru comparatii.

Spre deosebire de alte magazine, DualSiM.ro garanteaza specificatiile telefoanelor mobile prezentate pe site si intelege in cel mai mic detaliu ceea ce vinde. Recomandarile noastre trebuie sa aduca satisfactie si loializare. Kattara Telecom SRL a primit certificarea "Lenovo 2015 Premium and Gold Partener".

Kattara Telecom SRL este distribuitor strategic pentru HUAWEI si HONOR. Kattara Telecom SRL este distribuitor autorizat JABRA pentru Romania din anul 2012, in urma celor mai bune rezultate in vanzari, nivel sustinut an de an pana in prezent.

Rămânem în continuare, dedicați tehnologiilor inovatoare în domeniul telecomunicațiilor.

dualsim.ro%20