X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
BijouxMAG

BijouxMAG

Primesti inapoi 5 %

BijouxMAG a luat fiinta in vara anului 2017 prin imbinarea mai multor elemente esentiale: pasiunea pentru „bijuterit”, dorinta de a promova eleganta prin intermediul bijuteriilor, dorinta de a ajuta doamnele si domnisoarele sa fie mereu in trend si de a evidentia frumusetea acestora, indiferent de preferintele lor in materie de accesorizare.

Suntem o companie tanara care pune accent pe satisfacerea asteptarilor clientilor nostrii prin calitatea produselor, rapiditatea livrarii si un mediu de shopping simplu și placut.

Misiunea noastra este aceea de a continua diversificarea portofoliului de produse, oferind consumatorilor accesorii complexe cu un design inovativ, potrivite pentru orice stil vestimentar, la preturi accesibile tuturor.

Viziunea noastra este de a deveni prima alegere a clientului autohton in materie de accesorii din argint si de a genera trenduri pe piata locala de specialitate.

Suntem o companie consecventa si transparenta si dorim sa devenim un producator de top pe piata bijuteriilor din Romania. Credem in inovatie si dorim sa oferim clientilor nostri produse moderne si diferite, atat ca design, cat si ca standard de calitate a materialelor. Avem incredere in dezvoltarea companiei, suntem perseverenti si cream produse pentru toate categoriile.

bijouxmag.ro/