X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
Follol

Follol

Primesti inapoi 4 %

Polendepin.com oferă produse bio active de înaltă calitate și informații detaliate cu privire la beneficiile lor pentru organismul uman. Garantăm calitatea excelentă și originea produselor noastre - Polen de pin “Health Garden" din specia "Pinus Massoniana", comprimate și praf. Polenul de pin din specia Pinus Massoniana este un produs organic care conţine o cantitate importantă de substanţe nutritive, cu efect terapeutic asupra organismului uman: normalizează activitatea sistemului endocrin și cardiovascular, contribuie la reducerea colesterolului din sânge, are efect diuretic, anticancerigen, coleretic, reglează funcția intestinala, are proprietăți anti-sclerotice. În plus, polenul de pin are și efect tonic, îmbunătățește apetitul, stimulează sistemul imunitar, crește performanța fizică și mentală, precum și potența sexuală masculine. 

Polendepin.com offers high quality organic products and detailed information regarding their benefits to the human body. We guarantee the excellent quality and verified source of the product – Shell Wall Broken Pine Pollen tablet “Health Garden” from the pine species “Pinus Massoniana”.

follol.com