X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
ilexgold

ilexgold

Primesti inapoi 2.5 %

În 1994, pe când lumea bijuteriilor abia începea să se contureze în Oradea, am hotărât să investim întreaga noastră pasiune pentru acest frumos domeniu prin înființarea unui magazin dedicat. Filosofia pe care ne-am bazat de la început mizează pe seriozitate, inovație, calitate superioară și corectitudine față de clienții noștri. Continuăm să respectăm aceste valori și astăzi, când ne mândrim cu cinci locații Ilex Gold (patru în Oradea și una în Aleșd), un magazin online, si cu un sistem de distributie en-gros dedicat partenerilor nostri. Magazinul virtual a fost lansat în 2017 și are o acoperire internațională, având misiunea de a facilita accesul a cât mai multe persoane la produsele noastre.

Paleta de bijuterii pe care v-o oferim de peste 20 de ani a fost dintotdeauna echilibrată, cuprinzând atât modele exclusiviste, cu un design unic, cât și produse clasice, atemporale. De la verighete și până la coliere sau brățări statement/fantezie, veți regăsi în fiecare bijuterie aceeași calitate ireproșabilă și atenție la detalii. Procesul de creație este migălos, iar maeștrii noștri bijutieri se gândesc la fiecare amănunt. Garanția calității produselor realizate în atelierele noastre este atestată de marca de garanție proprie (BH01), precum și de certificatul de garanție care însoțește fiecare obiect achiziționat.

Viziunea noastră constantă a fost apreciată nu numai de orădeni, ci și de partenerii noștri din toată țara. Prin intermediul acestora, bijuteriile Ilex Gold ajung în peste 80 de locuri din România. Este o dovadă a faptului că respectul și loialitatea joacă un rol esențial în compania noastră. Credem în parteneriate durabile atât cu oamenii, cât și cu natura. În tot ceea ce întreprindem, căutăm să prețuim mediul înconjurător și să utilizăm sisteme de creație și de producție cât mai eficiente.

ilexgold.com