X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
Evertoys

Evertoys

Primesti inapoi 25 Lei

Evertoys este un start-up care își dorește să schimbe modul în care se obțin jucăriile astăzi. Noi propunem un model de business diferit, care oferă acces la o mulțime de jucării, drept de folosința și apoi, când clientul dorește, returnarea acestora. Funcționează ca o biblioteca, sau ca un Netflix de jocuri și jucării. Primul sharing economy al jucăriilor din Romania.

Pentru acces se plătește o suma lunara fixa, un abonament fără perioada minima contractuala. Jucăriile sunt comandate de pe platforma de jucării https://my.evertoys.ro şi sunt livrate gratuit prin curier. Când copii se plictisesc, părintii comanda jucării noi, și le oferă curierului pe cele deja folosite. Livrarea este inclusa în costul abonamentului.

Jucăriile la care familiile abonate au acces provin exclusiv de la producători de branduri premium, multe dintre ele importate exclusiv de Evertoys. Una din liniile cele mai apreciate este colecţia EduBox, cutii preasamblate de jucării educative deosebite care urmează vârsta şi etapele de dezvoltare cognitivă şi motorică a copiilor. În afară de jocuri şi jucării, abonamentul Evertoys oferă acces şi la o colecţie crescândă de Benzi Desenate și Cărți pentru copii. Similar Evertoys înseamnă acces gratuit la serviciile "LEGO on demand" și ”Playmobil all you can play": Alegi, asamblezi, te joci şi, când te plictiseşti, schimbi cu un set nou.

evertoys.ro