X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
WeddingMastery

WeddingMastery

Primesti inapoi 11 %

Care este conceptul nostru?

Wedding Mastery este prima platforma de cursuri online preinregistrate pentru miri si mirese care vor sa invete cum sa isi organizeze singuri o nunta de succes si fara datorii.

Cine suntem?

Mac Florea este primul wedding coach din Romania si creatorul conceptului de wedding coaching pentru miri si mirese prin care invata mirii cum sa isi planifice singuri nunta de la A la Z.

Care sunt produsele noastre?

Wedding Mastery contine o suita de cursuri care sa ii ajute pe viitorii miri sa inteleaga cum trebuie sa isi organizeze nunta in asa fel incat sa le vina invitatii, sa se distreze, sa laude evenimentul lor si sa nu raman cu datorii, ba chiar sa realizeze un surplus. Toate informatiile din cursuri au fost testate de catre miri care au avut deja nunta si toti au reusit sa isi organizeze o nunta de succes si fara datorii.

weddingmastery.ro