X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
MagazinulDeSah

MagazinulDeSah

Primesti inapoi 4 %

Pe piata online din anul 2011, Magazinuldesah.ro este cel mai mare site dedicat pasionaților jocului de șah. Si pentru că între două partide de șah ne place să mai jucăm și alte jocuri, la noi vei mai găsi produse pentru jocul de go, remi, table, jocuri de indemanare si societate etc

Si pentru ca mulți șahiști sunt și foarte buni jucători de poker, vei găsi la noi pe site și multe produse dedicate poker-ului.

Dacă in ceea ce privește jocul de șah, vei întâlni cea mai mare gamă de produse, de la jocuri ieftine pentru cei la inceput de drum sau la produse de lux, de la cărți în limba română sau engleză la programe de șah care te vor ajuta să joci mai bine șah, în ceea ce privește celelalte jocuri produsele noastre se orientează cu precădere spre segmentul mediu și premium, majoritatea clienților cumpărându-le cadou pentru cei dragi.

magazinuldesah.ro