X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
OBDeleven.ro

OBDeleven.ro

Primesti inapoi 0 %

Vindem un produs inovator in diagnoza auto, poate cel mai avansat sistem de diagnoza auto. Peste 500 de aplicatii pentru un utilizator obisnuit, care nu necesita cunostinte software avansate.

Device-ul citeste si sterge codurile de eroare de pe toate unitatile de control instalate pe masina(Engine, Transmission, ABS, Airbag, Multimedia, Air conditioning, etc.). Pachetul PRO pentru implementari avansate, care intereseaza foarte multi soferi in dorinta lor de  a-si cunoaste masina chiar inainte de a cumpara, fara drumuri sau taxe la service. Cel mai adesea se achizitioneaza o masina second hand fara a-i cunoaste problemele ascunse.

obdeleven.ro