X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
RevanGlasses

RevanGlasses

Primesti inapoi 4 %

Revan Glasses este un start-up inovator care și-a propus să rezolve o problemă reală a oamenilor într-un mod cool, dar în același timp accesibil.

În zilele noastre tot mai mulți tineri și adulți aleg sau sunt nevoiți să-și petreacă timpul în fața ecranelor digitale, fie că vorbim despre timpul lor liber ori despre timpul dedicat activităților de muncă sau studiu.

Totodată, din ce în ce mai mulți oameni încep să poarte ochelari de vedere, să sufere de dureri de cap, insomnii, ochi uscați și de oboseală fizică și psihică din cauza acestui obicei. Acestea sunt doar efectele pe termen mediu provocate de ecrane, însă cele pe termen lung sunt și mai înfricoșătoare.

Problemele pe termen lung pot fi cataracta, astenopia, pinguecula, Alzheimer și alte boli care afectează funcționarea optimă a creierului.

Ecranele în fața cărora petrecem o perioadă lungă de timp sunt responsabile de leziunile acidului docosahexaenoic ce protejează creierul de asemenea afecțiuni.

Fără să ne dăm seama, toate aceste ore petrecute în fața computerului, televizorului, smarphone-ului sau tabletei ne afectează atât sănătatea ochilor cât și pe cea a întregului organism.

Putem spune, așadar, că am devenit puțin îngrijorați cu privire la sănătatea noastră, motiv pentru care am decis că trebuie să găsim o soluție care să ne ajute să combatem toate aceste efecte, mai ales pentru că tehnologia face parte din viața noastră și nu putem renunța la ea. Putem în schimb să ne protejăm de efectele sale dăunătoare.

Așa s-a născut RevanGlasses.ro. Creați special pentru a bloca lumina artificială adăugând în același timp un plus de claritate și o îmbunătățire contrastului imaginii, ochelarii Revan sunt realizați din materiale de cea mai bună calitate pentru a oferi durabilitate și confort utilizatorilor. Lentilele ochelarilor sunt curbate pentru a crea un ”micro-climat” ce ține departe curenții de aer uscat. Acest lucru ajută foarte mult la menținerea umezelii ochilor și menține o rată normală de clipire, eliminând astfel principala cauză a ochilor uscați. Prin ochelarii Revan dorim să oferim tuturor posibilitatea de a petrece mult timp în fața ecranelor fără a ne îngrijora de efectele dăunătoare pe care acestea le manifestă asupra sănătății noastre. Mai mult decât atât, aceștia îmbunătățesc și experiența de utilizare a gadgeturilor de care nu ne putem dezlipi în această eră modernă.

revanglasses.ro