X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
BarzaBoom

BarzaBoom

Primesti inapoi 5 %

BarzaBoom – conceptstore de hainute si accesorii pentru copii, menit sa va aduca culori vii, lucruri alese si buna vointa! Fiind pasionati de tot ce este frumos, ne-am gandit ca am putea colora aceasta perioada – copilaria copiilor nostri prin care ne regasim si noi, cei maturi si plini de griji! Ne dorim sa va bucurati din plin de ea!

Primul lucru la care ne-am gandit, este faptul ca in marea agitatie si invalmaseala plina de emotii, atunci cand vine barza si la noi – cumparam ceea ce gasim pe raft, la repezeala, fiind limitati in alegere! Si daca pe bebe il aduce barza, emotiile pozitive le aducem noi prin atitudinea si beatitudinea noastra si capacitatea de a savura din momentele dulci.

E perioada plina de balamuc, nu mai stii cum sa le reusesti pe toate, fiecare zi aduce griji noi si iti dai seama ca e un vartej continuu. E important sa reusesti sa primesti placere si satisfactie, iar noi te invitam sa mai treci cu ochiul pe la noi, poate gasesti inspiratie sau un suflu nou.

Si nu uita copilul sanatos este copilul fericit si …. viceversa

barzaboom.ro