X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Daca apesi butonul inscriere esti de acord cu Termenii si conditiile site-ului, cu Politica de confidentialitate, cat si cu primirea newsletter-ului nostru cat si a notificarilor privind contul si activitatea ta
Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare
X
UGearsModels

UGearsModels

Primesti inapoi 6 %

UGears este un brand inovativ de puzzle-uri mecanice 3D realizate din lemn natural, care se asambleaza fara lipici.

A fost fondat in anul 2014 iar creatiile sunt inspirate de mecanisme reale de viata si intruchipeaza dragostea pentru arta si ingeniozitate.

Toate modelele sunt distractive atat pentru copii cat si pentru adulti, indiferent de varsta. Asamblarea pieselor starneste creativitatea si ofera experiente minunate pentru intreaga familie.

UGears este producatorul si creatorul conceptelor pentru aceste modele unice auto-propulsate mecanic. Realizate din lemn eco friendly si materiale sustenabile fiecare model UGears se asambleaza usor fara a avea nevoie de lipici sau alte instrumente speciale datorita imbinarilor de placaj patentate. Fiecare model se misca intr-un mod unic si fascinant. Piesele sunt de o calitate extraordinara – acestea sunt taiate cu ajutorul unor instrumente cu laser automate. Toate partile sunt deja taiate si pot fi indepartate cu usurinta din tablita.Toti pasii de asamblare sunt descrisi în detaliu, pas cu pas in brosura de instructiuni.

ugearsmodels.ro/