X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
iya

iya

Primesti inapoi 6 %

IYA comercializează haine pentru perioada sarcinii şi a alăptării, dar şi pentru bebeluşi şi copii, confecţionate din materiale naturale certificate sau biodegradabile, şi realizate cu o grijă deosebită pentru mediul înconjurător.

De la hainele confecţionate manual de către artizani iscusiţi şi în serii mici, la branduri renumite, toate produsele pe care le oferă IYA sunt caracterizate de atenţie la detalii atât când vine vorba despre designul sau compoziţia acestora, cât şi în ceea ce priveşte procesul de fabricaţie. Garanţia “cruelty-free” şi comerţul echitabil sunt şi ele parte din principiile care stau la baza conceptului nostru.

iya.ro%20