X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
Barbierit

Barbierit

Primesti inapoi 5.4 %

Detalii Magazin

Înfiinţata în anul 2010, SC Luxury Grooming Company SRL este unic importator şi distribuitor autorizat al renumitei mărci britanice Taylor of Old Bond Street.

În prezent barbierit este importator şi distribuitor autorizat Taylor of Old Bond Street, DOVO Solingen şi D.R. Harris & Co Ltd.

Produsele şi serviciile noastre se adresează tuturor bărbaţilor pentru care îngrijirea personală contează.

Renumiţi pentru varietatea de produse de calitate pentru bărbați, Taylor of Old Bond Street (înfiinţat în anul 1854) și D.R. Harris (înființat în anul 1790, deţinătoarea a două Mandate Regale: al Alteței Sale Regale Prințul de Wales şi al Alteței Sale Regale Regina Mamă Elisabeta a II-a) oferă ape de colonie, săpunuri, produse pentru bărbierit, produse pentru îngrijirea părului, produse pentru îngrijirea pielii, produse pentru baie şi uleiuri pentru aromaterapie.

Printre clienţii fideli ale acestor branduri se numără şi astăzi ambasadori, oameni de stat, domni distinși şi rafinaţi precum şi toţi cei ce pun preţ pe calitate şi eleganţă.