X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
AtelierulTau

AtelierulTau

Primesti inapoi 2.5 %

AtelierulTau.ro este un magazin online care integreaza diverse categorii de produse din zona de scule si accesorii, atat electrice, cat si manuale, de la branduri de top: Bosch, Makita, DeWalt, Metabo, Hitachi, Felisatti, Black and Decker, Karcher, Unior, Raider etc.

Oferim de la scule propriu zise la piese de schimb si accesorii, consumabile, produse complementare, aditionale etc. Cea mai apropiata comparatie este cea de cu zona de bricolaj.

Ne adresam in principal profesionistilor (mesteri, echipe de mesteri, firme mici si mijlocii, antrepenori de lucrari, dar si institutii de stat).

Produsele pe care le oferim spre vanzare sunt din gama profesionala in proportie de 90%, iar restul de 10% fac parte din gama semiprofesionala si hobby, dar cu un nivel ridicat al calitatii.

Ne adresam in principal profesionistilor (mesteri, echipe de mesteri, firme mici si mijlocii, antrepenori de lucrari, dar si institutii de stat). Produsele pe care le oferim spre vanzare sunt din gama profesionala in proportie de 90%, iar restul de 10% fac parte din gama semiprofesionala si hobby, dar cu un nivel ridicat al calitatii.

atelierultau.ro