X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
BraziDeLux

BraziDeLux

Primesti inapoi 4 %

BraziDeLux.Net a fost lansat in anul 2017 din dorinta de a aduce un plus pe piata din Romania, fiind primul magazin online care ofera brazi artificiali de lux cu ace 3D, acestia fiind modele UNICE in Europa.

Anul 2019 reprezinta al treilea sezon in care comercializam cu succes brazi artificiali de lux, iar anul acesta brazii sunt mai bogati cu 30% ca si numar de crengute, fata de ultimele doua sezoane.

Brazii au ace 2D + 3D si sunt foarte bogati (pana la 2806 crengute). Acele 3D imita la perfectie acele brazilor naturali. In zona de bannere am incarcat si o fotografie comparativa ace 2D (normale) vs ace 3D.

Brazii sunt confectionati din material ignifug. Inaltimi intre 1.50 si 2.4 metri, in functie de modelul ales.

Modele cu ace 3D + 2D: Brad Artificial cu Aspect Natural "Premium" (inaltimi intre 1.8 – 2.4m) Brad Artificial Royal "Super Lux" (inaltimi intre 1.8 – 2.4m) Brad Artificial Royal cu Varfuri Ninse si Conuri "Premium" (inaltimi intre 1.8 – 2.4m) Brad Artificial Alb "Lux Ice" (Inaltimi 1.5m si 1.8m)

Modele cu ace 2D: Brad Artificial cu Zapada si Conuri "Premium" (inaltimi intre 1.8 si 2.4m) Brad Artificial Veneto "Premium" inaltime 2.1m Brad Artificial Astunia "Premium" inaltime 2.1m Brad Artificial Aragon "Premium" inaltime 2.1m Brad Artificial cu Fibra Optica 2.1m

brazidelux.net/