X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
Andy Szekely

Andy Szekely

Primesti inapoi 5.2 %

Detalii Magazin

Andy Szekely este trainer, speaker, autor si antreprenor. Ca autor, a publicat 4 cărți, a produs peste 100 de ore de materiale multimedia pentru educația adulților si editeaza un newsletter on-line cu peste 25000 de abonati.

Ca vorbitor public și trainer a lucrat cu peste 50 de companii in 5 țări Europene și a susținut prezentări demonstrative în SUA, Canada și China.

Ca antreprenor a fondat două companii (o editură și o firmă de training și consultanță) și a inițiat Fundația Alpha Leadership, pentru educația viitorilor lideri ai României.

Andy este trainer specialist in persuasiune si tehnici de influentare si detine in Romania licentele pentru programele de training.