X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
e-Potion

e-Potion

Primesti inapoi 0 %

Substitute - e-Potion este o companie care produce baze, arome si lichide pentru tigari electronice si comercializeaza device-uri si accesorii pentru acestea . Am inceput activitatea din 2012 si am reusit impreuna cu cea mai mare firma de distribuitie din Romania (Smokemania) sa ajungem cunoscuti pe plan national pentru produsele noastre. Detinem o gama larga de produse destinata atat pentru incepatori, cat si pentru cei avansati si cu gusturi mai rafinate. Misiunea noastra este de a crea Lichide de inalta calitate la preturi accesibile, respectand in acelasi timp toate procedurile si conditiile pentru producerea, depozitarea si comercializarea acestor produse.