X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
Flip

Flip

Primesti inapoi 0 Lei

Transformam modul in care oamenii vand si cumpara telefoane second-hand pe internet!

Platforma Flip.ro este primul marketplace de telefoane second-hand din Romania si apare ca o alternativă simplă, sigură și digitală de comercializare a smartphone-urilor, ce oferă avantaje atât vânzătorilor, cât și cumpărătorilor. Totul în doar trei pași simpli:

1) Intri pe Flip.ro și afli instant cât valorează telefonul pe care îl vinzi

2) Chemi curierul sau lași personal telefonul la unul dintre cele 22 de puncte de drop off din București si din țară

3) Alegi metoda prin care îți dorești să primești banii după vânzare, iar noi ne ocupăm de restul

Acceptăm și telefoane defecte, pe care le reparăm, iar costul reparației se scade din prețul pe care îl primești după vânzare. Pe Flip poți vinde telefoane nu mai vechi de 4-5 ani și doar din gama Apple, Samsung și Huawei, iar suma pe care o obții din vânzare este similară cu cea obținută pe oricare alt website.

De prea multe ori, norocul este un factor important atunci când oamenii cumpără online telefoane second-hand. Prin Flip eliminăm complet riscul de a cumpăra telefoane second-hand cu defecte ascunse. Mai mult, am gândit o experiență de cumpărare similară cu cea a achiziționării unui telefon nou, păstrând în același timp prețul convenabil.

Telefoanele vandute prin Flip sunt verificate de tehnicieni experti in cadrul unui proces de verificare de 30+ puncte. Ulterior, telefonul este fotografiat și ambalat corespunzător, iar toate datele vor fi urcate în catalogul de produse al Flip.ro. Astfel, potențialii cumpărători vor ști exact ce cumpără, și anume un telefon de calitate, cu imagini reale și specificații tehnice corecte, la un preț cu până la 70% mai mic decât al unui telefon nou și cu o garanție de 100 de zile.

flip.ro