X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
Dr.Max

Dr.Max

Primesti inapoi 0 %

Dr.Max, cel mai mare lant de farmacii din Europa Centrala si de Est, a lansat e-shop-ul drmax.ro cu Preturi Dr.Max de MICI, prin care le ofera romanilor posibilitatea de a comanda online produse, cu livrare la nivel national. Prezenta celor peste 400 de farmacii fizice, la nivel national ne ajuta sa fim aproape de oameni, se le intelegem nevoile si sa le oferim produse de calitate.

Oferim servicii de calitate si ne evidentiem prin dorinta de a fi mai aproape de oameni si de nevoile lor. Suntem un brand care transmite incredere, care si-a propus sa duca la cele mai inalte standarde de profesionalism farmaciile Dr.Max, atat prin activitatea din farmaciile fizice, cat si prin serviciile oferite prin farmacia online.

drmax.ro/%20