X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
ZeolitSpectrum

ZeolitSpectrum

Primesti inapoi 0 %

Ideea de protecţie a organismului este din ce ce mai importantă şi indispensabilă in ultimul timp, tocmai pentru că suntem expuşi zilnic la un întreg amalgam de substanţe dăunătoare, toxine, metale grele, radicali liberi şi alţi agenţi mutageni. Toate aceste substanţe reprezintă, în sensul cel mai abrupt, „catalizatori” pentru diverse boli şi afecţiuni, expunerea prelungită în faţa lor, determinând diviziuni celulare necontrolate.

Intestinele sunt supranumite ”poarta către sănătate”. Peste 70% din activitatea imunitară are loc în intestine. Cele mai importante reacţii de apărare ale organismului au loc în intestine. Din cauza numărului mare de contaminaţi, bariera peretelui intestinal este perturbată. O permeabilitatea crescută a intestinului permite astfel substanţelor străine, toxinelor, metalelor grele etc să pătrundă în sânge, în organism, la diverse organe. Aceste substanţele toxice sunt interpretate ca fiind proteine străine, care nu servesc altui scop decât sporirii acidităţii ţesuturilor provocând tulburări grave și o reacţie imunitară inflamatoarie constantă.

Este demonstrat ştiinţific faptul că aproximativ 90% dintre bolile și afecţiunile organismului uman sunt atribuite unui exces de metale grele, toxine, substanţe chimice toxice, care provoacă în corpul uman dezechilibre grave și deficienţe de minerale şi oligoelemente. Organismul uman nu are suficiente resurse de apărare şi autoregenerare dacă este hrănit zilnic cu chimicale, cu alimente procesate, medicamente etc.

Am creat o pagina dedicata, zeolitspectrum.ro, pentru un produs premium, cu efecte dovedite. Zeolit Spectrum® conţine singurul zeolit aprobat pentru uz intern, dezvoltat printr-un proces patentat, de purificare, micronizare şi activare. Incadrat ca dispozitiv medical natural, are efecte dovedite clinic. Nu are efecte secundare!

Zeolit Spectrum® colecteaza precum un magnet toate toate tipurile de toxine, radicali liberi, metalele grele, etc., direct din tractul gastro-intestinal (şi astfel ele nu mai pot fi absorbite în organism) si le elimina pe cale naturala.

Zeolit Spectrum®, sprijină semificativ sănătatea tractului gastro-intestinal, detoxifierea intestinală, sănătatea celorlalte organe, în special a ficatului, sprijinind astfel întregul sistem imunitar, prevenind apariţia multor boli şi afecţiuni.

Zeolit Spectrum® consolidează peretele intestinal. Intestinele reprezintă ‘’poarta către sănătate’’. Un intestin intact este poate cel mai important, atât pentru sistemul nostru imunitar cât și pentru sănătatea noastră în general. Printr-un intestin permeabil trec toate toxinele, metalele grele in sange afectand ulterior activitatea diverselor organe din corpul nostru. Pe langa toate alimentele, legumele fructele procesate din ziua de azi, mediul si poluarea din zilele noastre, medicamentele din ce in ce mai multe, luate necontrolat, alcoolul, fumatul, stresul oxidativ, ne pun în risc constant de contaminare corporală reprezentand factori de risc care pot declansa o afectiune sau mai multe.

AZI, ZeolitSpectrum reprezinta un regulator biologic natural esential pentru protejarea sănătăţii intregii familii. Atunci când vine vorba de vigoarea și sănătatea fiecaruia dintre noi, cu cât sunt mai puține elemente toxice absorbite în corp, cu atât mai bine!