X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
OBDeleven.hu

OBDeleven.hu

Primesti inapoi 0 %

Innovatív terméket árusítunk autódiagnosztikában, talán a legfejlettebb autódiagnosztikai rendszert. Több mint 500 alkalmazás egy rendszeres felhasználó számára, amelyhez nem szükséges fejlett szoftver ismeretek.

A fejlett implementációkhoz tartozó PRO csomag, amely sok járművezetőt érdekli abban a vágyban, hogy megismerje autóját még vásárlás előtt, utak vagy szolgáltatási díjak nélkül. Leggyakrabban használt autót vásárol, anélkül, hogy tudná annak rejtett problémáit. A webhely / termék népszerűsítése Romániában és Bulgáriában sok vásárlót vonzhat. A gyártó vállalat azon 3 vállalat közül, amelyek hozzáféréssel rendelkeznek a VAG autócsoport adatbázisához. Rendelkezésre állnak és kommunikációsak, válaszolunk a kérdésekre.

obdeleven.hu/%20