X
Autentificare


Utilizeaza contul de Facebook pentru autentificare.

Creaza un cont nou
E-mail-ul exista in baza de date. Va rugam sa folositi functia Recuperare Parola
Adresa de e-mail
De ce sa te inscrii?
  • Ai acces instant la mii de produse
  • Poti sa recuperezi bani de la zeci de magazine
  • Gasesti cele mai bune oferte
Numele tau
Parola
Confirmare Parola
Sunt de acord cu primirea Newsletter-ului

 

Imi dau consimtamantul pentru Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Accept Termenii si Conditiile

Ai deja un cont? Autentifica-te!
E-mail sau parola invalide
Te rugam sa introduci adresa ta de e-mail mai jos si iti vom trimite pe adresa ta de e-mail toate instructiunile pentru resetarea parolei.
E-mail
Inapoi la Autentificare

Acest site folosește cookie-uri pentru a asigura recunoașterea utilizatorului care primește cashback și a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. "cookies".

Ok
X
NutriFitUp

NutriFitUp

Primesti inapoi 13 %
NutriFitUp – pentru femeile care Vor, Pot si Reusesc!
Cu ajutorul informatiilor din cartile NutriFitUp, peste 5000 de femei din Romania dar si din afara au reusit sa scape de kilogramele in plus, fara infometare, prafuri sau chimicale.
Ne dedicam continuu fiecarei cliente pe grupul inchis de pe Facebook NutriFitUp VIP, astfel incat sa ne asiguram ca are rezultate.
Obiectivul nostru este sa ajutam peste un milion de femei sa slabeasca sanatos, fara restrictii si fara frica constanta ca se vor ingrasa la loc.
In urma lucrului ca antrenor personal si tehnician nutritionist cu sute de persoane, Iulia Bledea a creat 3 carti dedicate pentru slabit: Detoxifiere, Dieta si Antrenamente.
Fiecare carte se completeaza, astfel incat rezultatele sa fie cat mai favorabile pentru fiecare femeie.
Odata ce o femeie a cumparat una dintre cartile sau chiar pe toate (la pachet) pentru slabit, ea are accesul garantat in comunitatea NutriFitUp VIP, unde, Iulia, impreuna cu alte persoane din cadrul NutriFitUp se va asigura ca fiecare femeie este pe drumul cel bun in lupta cu kilogramele in plus.
Totodata, nu ne oprim doar la partea de slabire. Am creat o carte speciala pentru femeile insarcinate sau care au nascut si alapteaza si o carte dedicate pentru copii, cu jocuri si pagini de colorat, prin care sa ii ajutam sa inteleaga importanta unui stil de viata sanatos.
Rezultatele ne definesc calitatea informatiei pe care fiecare femeie o va descoperi in cartile noastre, totodata, calitatea informatiilor deprinse din grupul dedicat pentru slabit.
 
nutrifitup.com